Påsk planer

Heeej och godmorgon guys. Hur har ni sovit? Min natt har varit bra bortsett från huvudvärken jag fick igår och den var kvar imorse när jag vaknade, men utöver det så lyser solen , jag mår bra och är ledig idag. Planen är att gå till mamma vid 11 tiden så får barnen käka lunch där sen ska vi spela spel , äta mat och bara ha en trevlig påsk tillsammans. Vi ska också gömma påskägg till barnen hos mamma som dom får leta , blir Astrids första ägg. Vi ska dit imorgon igen och göra exakt samma sak , dock ska jag iväg till en vän imorgon kväll och se på film samt avnjuta en god sushi, det ska bli så himla mysigt. Resten av påsken blir lugn då jag ska jobba på måndag. 

Har ni planer inför påsk?<3

1 comment / Add your comment below

  1. Tack, jag har sovit bra. Kanske lite väl bra, hade svårt att vakna. 😂
    Låter som ett trevligt firande för er del. Sushi är så grymt gott. Har själv varit sugen på det under en lång period nu, men bara inte blivit av att ätit det än.
    Själv ska jag bara vara hemma i påsk. Min man jobbar så jag ska vara med barnen och helst utomhus.

    Glad påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *