Något extra i vardagen

Nu under Corona tider så är jag så glad att jag tog denna möjligheten att faktiskt kunna jobba hemifrån men inte med jobbet jag har utan gick in i ett nytt projekt i Mars månad som är Network Marketing och produkterna vi jobbar med är i sig är bra mot mycket men framförallt för att minska sötsuget, hur bra? Jag som älskar choklad utav bara dess like , älskar ju denna möjligheten. Ta en kopp kaffe efter frukosten eller lunchen och slippa att känna sug efter godis eller annat sött.

Jag vill passa på att berätta detta för er ifall det är någon som vill testa eller kanske börja jobba med detta som jag gör? Jag blir isåfall din upline och hjälper dig att komma igång. Skicka ett DM på instagram så tar vi det därifrån helt enkelt.

21 comments / Add your comment below

  1. Dricker ju aldrig kaffe och ytterst sällan choklad då jag blir så illamående av det, annars hade jag gärna provat.

  2. Så härligt att du hittat något som funkar för dig. Viktigt det där med jobb att det är något man tror på i längden 🙂 . Är nog skönt att jobba så där fritt som du gör kan jag tänka mig.

  3. Perfekt att kunna satsa på något hemifrån också. Jag har jobbat hemifrån med mitt vardagsjobb i över en vecka och skall till jobbet i morgon igen. Sen kommer jag få gå ner i tid pga rådande omständigheter och bara jobba 3 dagar per vecka, och då skall jag satsa mer på mitt eget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *