Vi är inte i karantän

Nej men hej. Long time , no see. Hur mår ni? Vi mår bara bra och är inte satta i karantän (än) men vi avstår från att ha dottern på förskolan då det finns smittade där och vi vill inte riskera något i onödan . Både jobbet och förskolan tycker att det är en bra lösning.
All denna hysterin om Corona börjar få mig lite ur balans. Dels för att jag är så trött på skiten , det är prat om det exakt överallt så vad man än ser , vart man än går så pratar folk om viruset som om det vore jordens undergång. Jag fattar att folk som har familj i riskgrupp är oroliga över dom , det är jag också men för det behöver man inte prata BARA om det…. Eller har jag fel?
Jag kommer i alla fall inte att prata mer om det , möjligen en uppdatering om vi har blivit smittade men annars , nej.

Planen för denna helg är att städa och tvätta. Jag ska även in till stan idag för att få något annat att tänka på och sedan fixa med lite småsaker hemma bara.
Imorse , vid 9 tiden tog vi även en liten promenad med barnen, så himla skönt att vara ute i solen.

14 comments / Add your comment below

 1. Tycker det är klokt att hålla barnen hemma, eller egentligen tycker jag att barn som är smittade bör vara hemma inte friska barn. Sedan håller ja helt med om att det verkligen är en hysteri, var hos mina föräldrar igår och vi pratade uteslutande om corona viruset typ hela kvällen… sådär kul haha

 2. Jag lever på som vanligt jag med. Skönt att det funkar för er. Jag är sååå trött på hysterin kring allt. Även om man ska ta det på allvar så behöver man ju inte skapa panik.
  Hoppas det gick bra med helgen bestyr 🙂

 3. Jag är också väldigt trött på att höra om Corona. Men istället för att klaga på det så har jag börjat att skämta om det och på så sätt blir det ju lite roligare. Skönt att ni kan hålla er hemma nu.

 4. Här hemma fick My komma hem från förskolan direkt när Coronan började sprida sig i Sverige. Så vi har varit hemma i tre veckor. Men det är så värt det, speciellt eftersom att hon är i riskgrupp och jag också är det. Så jag tycker det är väldigt klokt av er!

  1. Det är väldigt mysigt att vara hemma med dottern och kan man vara hemma , så ska man helst vara hemma. Vi vill inte skicka dottern till förskolan nu när smittan finns även där.

 5. Det är ju inte konstigt att det pratas om detta. Men förstår absolut vad du menar. Men man måste prata om det så att alla förstår allvaret i detta. Är man själv inte i någon riskgrupp, så betyeder det inte att man är “safe”.

 6. Jag håller med det är så mycket prat och hysteri kring det. Tycker man borde leva som vanligt men att vara extra noggrann med hygienen. Härligt med en promenad i solen 🙂

 7. Låter klokt att vara hemma ifall att, hoppas att den här Coronan är slut snart för orkar inte höra mer om den haha!
  Sklnt med en promenad, har varit så fint väder sista dagarna 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *