Svar från frågestunden

• Vad är din tanke med bloggen och har den gett dig några fördelar ?

– Absolut har den gett mig fördelar , mer än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Det är en sådan fin gemenskap i bloggvärlden och jag kan inget mer än att älska det . Och tanken med bloggen är att kunna ha något att kolla tillbaka på när jag inte längre bloggar.

Om du skulle få skriva en bok om ditt liv , vad skulle den ha för titel ?

– Den skulle heta ”Världen jag inte ville födas i” just för att jag är så ledsen att världen har förändrats så grovt bara det senaste 10 åren , se bara på klimatet ? Och på naturen ? Det håller på att bli det sämre och vi bara ser på ? Jag skulle vilja att alla engagerade sig lite mer i denna frågan så världen kan bli det till bättre inom kort . Långt svar men , så är det . Vad tycker ni ?

Vad fick dig att börja blogga ?

– Jag behövde en dagbok att kunna skriva av mig alla idéer , tankar och kanske få lite stöd kring saker och ting och jag hatar att skriva med papper och penna så varför inte starta en blogg ? Så blev det och jag ångrar mig inte en sekund .

• Vart ser du dig själv om 5 år?

– Har körkort och utbildat mig till fransstylist samt så har vi flyttat till en 4a närmare min mamma. Jobbar inom samma jobb då som nu och har skaffat hund.

Om du kunde göra om något i ditt liv , vad skulle det vara ?

– Det skulle nog i så fall vara att jag hade så bråttom med att flytta hemifrån , kände att jag förhastade mig i det men samtidigt var det bra för att jag växte upp när min son kom , annars hade jag nog inte varit i samma stadie om jag inte hade blivit gravid .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *