Pinchos

Igår kväll fick jag och sonen en spontan idé att åka ner till stan och äta middag på pinchos , vilket är min favorit restaurang. Och det var ingen dum idé kan jag säga. Tog plankstek som jag alltid äter där plus lite andra smårätter också såklart då man absolut inte blir mätt av en rätt. Åt bla hamburgare , tapas, kycklingspett och efterrätt som bestod av marängsviss, dokumenterade endast planksteken då jag helt glömde av att fota de andra rätterna då jag var så hungrig så högg bara in på all mat haha! Gott var det och efter middagen gick vi på bio och såg LasseMajas dektektivbyrå, L gillade den starkt och även där frossade vi i oss en massa gott. En magisk kväll med grabben och det gör vi om väldigt snart !

4 idéer beträffande “Pinchos”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *