Dagen är planerad

Godmorgon folket. Hoppas att ni sovit gott ? Har märkt att så låter typ hälften av mina inlägg , att jag börjar med och fråga något men vad gör det ? Jag vill ju veta hur ni mår.

Om en liten stund är det i alla fall dags för mig att åka till jobbet och efter arbetsdagen är slut ska jag hem och tvätta samt städa och det kommer en som ska köpa min gamla telefon och för dom pengarna ska vi köpa lite inredning till barnens rum och resten ska vi spara till sommarens planer. Längtar reedan!

L är i skolan nu och jag hoppas att han får en bättre dag , då början av veckan inte hade börjat så bra. Han har det jobbigt ibland , inte med läxan eller arbetet men det är andra saker som ställer till det så det ibland blir bråk osv.
Barnens pappa är hemma med A hela veckan då hon knappt har någon röst kvar så jag vill bara hem till dom och mysa men det får vänta tills ikväll . Min stackars tjej som är så förkyld och kan knappt få något sagt , tycker så synd om henne! Men det går ju över , som tur är.

Vad ska ni göra idag då ? Hoppas ni får en bra dag i alla fall. Ikväll är det mitt favoritprogram, ”bytt är bytt” samt ”Wahlgrens värld” det ska jag givetvis se.

12 idéer beträffande “Dagen är planerad”

  1. Skönt att få in lite pengar till framtida planer, kul att ha lite planerat 😁 här blir det en lugn dag, ska träna lite och träffa en kompis bara 😊 hoppas din dag blir toppen!

  2. Perfekt att kunna sälja sånt man inte behöver för att köpa sånt man faktiskt behöver.
    Tråkigt när barnen får det jobbigt i skolan, hoppas ni kommer till rätta med det så att lärandet blir lustfyllt. Hoppas tösen blir frisk snart, jag har också en tjej som tappat rösten. Hon är vuxen men studerar opera så man är lika orolig ändå

  3. Stackars liten då som är sjuk! Hoppas att hon blir frisk snabbt! Bytt är bytt har jag faktiskt aldrig sett, men Wahlgrens värld slänger jag på någon gång ibland när jag inte har något annat att kolla på 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *