IPHONE ÄGARE

Godmorgon folket. Onsdag idag och även kallad lilla lördag. Hoppas ni mår bra? Jag mår helt okej ändå. Sovit otroligt gott men vakande med en sprängande huvudvärk, nästan så jag misstänker migrän men jag brukar inte ha det så det är väl bara en vanlig eländig huvudvärk. MEN något som är lite roligare än migrän och huvudvärk är att jag fick hem min nya lur igår och här har ni skönheten. Det är en Iphone X och köpte den ifrån swappie. Älskar älskar! Vad ska ni göra idag? Jag ska snart iväg till jobbet sen ska jag till stan för att köpa mig ett mobilskal, så hörni vi hörs.

1 idé beträffande “IPHONE ÄGARE”

  1. Vad roligt med ny telefon 😁 idag har det varit en ledig dag så här städat hela dagen haha. Inte så kul men det måste göras. Hoppas du haft en toppendag 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *