NYTT SOVRUM

Nej men hallå på er! Vad trött jag är! Vi har bytt rum med L idag och blev klara för bara en liten liten stund sedan. Det tog ungefär 4 timmar och då fikade vi bara lite emellanåt, åt alltså lunch ingen men det var för att vi ville bli klara så fort som möjligt. Barnen fick såklart äta lunch men inte vi andra. Min mamma och bror kom och hjälpte till också, så himla snällt! Äntligen är vi klara och jag är lagomt trött nu haha. Det ska bli riktigt gott med varma mackor till middag ikväll och vi ska kolla mello samtidigt också. Jag hann inte ta bilder hur rummen såg ut innan så det är väl ingen idé att fota hur det ser ut nu efteråt heller men bra blev det och barnen är taggade på att få dela rum nu. Vårt sovrum blev i alla fall hur mysigt som helst, litet men mysigt !

Har ni stort eller litet sovrum?

14 idéer beträffande “NYTT SOVRUM”

  1. Vad roligt att göra om lite 😄 vårt sovrum är stort men mer långsmalt så känns litet haha, men nu när vi möblerat som vi gjort så känns det okej 😊 här blir det mellomys också 🥰

  2. Härligt att det blev klart och att ni fick lite hjälp. Litet kan vara mysigt med. Vårt är inte super stort.
    Älskar varma mackor, funkar alltid!!

  3. Det är alltid skönt om man kan spara in tid när man fixar. Men fika ger ju bra energi för att fortsätta att flytta runt möbler. Så härligt att erat sovrum med mysigare nu. Snällt att ni fick hjälp av din mamma och bror 🙂

  4. Vi har ett relativt stort sovrum idag och kommer få ett ännu större när vi flyttar om en månad. Ganska onödigt egentligen, man ska ju mest sova där. Vi är inga sådana som hänger i sovrummet… Vill jättegärna se bilder sen! 🖤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *