Det är fredag

Men hej på er. Äntligen fredag right? Jag älskar mitt jobb men det är skönt med en paus inland också. Det har varit en stressig vecka på jobbet så har inte riktigt hunnit med träningen MEN ikväll, då kör jag ett pass och sen tar jag helg! På matlusten idag står det pizza men nej jag är inte alls sugen på det så tror det blir lite husmanskost kvällen till ära. Tänk vad gott med potatis, biffar, brunsås och en stor sallad till! Oj oj oj vad gott!!

Och hörni, vi har nu skrotat vagnen för tillfället när det kommit metervara med snö på bara några dagar så det går inte att styra vagnen ute nu. Pulkan åkte fram istället och den används flitigt här i Norrland.

Jag berättade ju igår att jag skulle köpa mig en ny mobil idag, den har jag nu klickat hem och den kommer förmodligen på tisdag eller onsdag nästa vecka, kan verkligen inte bärja mig tills jag har den i min hand! Är så less på denna mobil så ska bli skönt med en lite mindre lur.

Nu ska jag umgås med barnen tills barnens pappa kommer och ska vara med dom så får jag åka ner och träna samt handla lite. Ha nu en fin kväll.

7 idéer beträffande “Det är fredag”

  1. Åh men va roligt med ny mobil förstår du längtar, skaffade också en ny i sommras, den ja hade innan blinka bara till och blev hel svart sen gick den inte att få igång igen😅❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *