Kaos

Det blev en kaffe imorse innan jobbet, var inte helt fel det kan jag lova. Fick energi så det räckte hela arbetspasset i alla fall. Nu är jag dock väldigt trött då jag fått åka runt halva stan bara för att komma hem, den linjen jag brukar åka med hem, är inställd pga ishalka och det har varit 2 olyckor pga all snö som kommit bara sen i måndags. Det är ganska spännande att bo i Norrland, sådana här problem händer ju aldrig i Skåne tex. Men, hem kom jag i alla fall efter en liten omväg. Hoppas ni har en bra kväll?

2 idéer beträffande “Kaos”

  1. Skönt att starta dagen med kaffe så man blir någorlunda piggare! 🙂 men så trist att det är så halt & så många olyckor. Hoppas linjen du brukar åka med snart kör sin vanliga sträcka! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *