+/-

Denna veckan har jag varit så trött att det är helt sjukt. Jag orkar mindre på dagarna och när jag är hemma från jobbet så är jag helt helt slut. Slut på energi eller för lite av vitaminer? Det vet jag inte men jag ska nog börja med mina järn tabletter igen! Tips på bra vitamintabletter?

Barnen har så sjukt mycket leksaker! Det är ett under att jag orkar plocka bort efter dom på kvällarna, det är saker i helaaa på lägenheten och när det är läggdags så måste man först börja att plocka bort efter som innan man kan gå och lägga sig. Det skulle räcka till en hel förskola… Och då skämtar jag inte.

+ Imorgon fredag ska jag köpa mig en ny lur! ( då min stängs av hela tiden och börjar bli så konstig ) Det kommer bli så otroligt skönt med en ny telefon och denna gången blir det en Iphone X. Vad har ni för lur?

+ Vi går mot ljusa tider nu och det är sällan minusgrader ute! Alltså så himla skönt verkligen! Längtar så mycket efter vår, sommar och värme!

+ Det går så otroligt bra för Astrid på förskolan. Hon älskar verkligen att gå dit och det glädjer ju såklart mig som mamma och förälder att se mitt barn så glad över att få komma till fsk och leka med kompisarna. Hon är ju minst på avdelningen och de andra barnen är så himla snälla mot henne. Älskar förskolan hon går på!

+ Jag köpte en klick-matta till Astrid och den kom igår. Älskar, älskar, älskaaaar den! Innan har hon inte kunnat äta själv utan att hela tallriken ska åka ner i golvet och det är massa mat överallt, det är slut på det nu. Så himla skönt att spara den där kvarten på att slippa städa upp mat från golvet, utan kan istället göra mig klar inför jobb. Mycket väl godkänd, tacka gudarna för twistshake!

Ledvärken börjar öka mer och mer. Speciellt när det är dåligt väder vilket det är idag ( igeeeen ) sjukt jobbigt, samtidigt som jag är van att ha denna värken på vintern men den är värre än innan tycker jag så det är dags att börja med medicinen igen.

4 idéer beträffande “+/-”

  1. Kan tänka mig att man ibland bara känner att nej ja skiter i att städa, så ligger de lätt tillgängligt nästa dag, men så inser man att nej jag orkar inte se alla leksaker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *