Opopulära åsikter #1

Vad tycker ni om att vi kör en “opopulära åsikter” såhär på en söndag? Vi gör det tycker jag. Skriv gärna om ni håller med mig eller inte. Nu kör vi!

 • Att säga opopulära åsikter fungerar minst lika bra som att säga unpopular opinion. Förstår inte riktigt varför folk brusar upp så mycket kring detta.
 • Jag tycker inte att avokado är så gott! Alltså det är ju GOTT men inte sådär megaaaa gott som typ alla andra tycker, jag kan absolut ha det på mackan, till middagen ibland osv men äter det aldrig bara som det är. Dock älskar min dotter att äta avokado rätt upp och ner, det klarar inte jag av. Hur är ni?
 • Disney filmer är ju det bästa, speciellt när man är sjuk så det blir sådär “jättebäbissymdrom” haha!
 • Kött är inte gott längre. Jag kan äta vissa kötträtter som flintastek osv för det äter man inte så ofta men typ korv, köttbullar, karré går bort för mig.
 • Jag gillar verkligen inte bubbelvatten, tex som ramlösa, loka osv. Min son är dock helt tvärtemot, han kan dricka hur mycket loka som helst medan jag föredrar redbull eller för det mesta, vatten.
 • Vitlök är vidrigt! Bara lukten gör mig illamående.
 • Jag gillar inte att ha utan fransförlängning, känner mig så ful utan och tycker det är finare på mig att ha fransar. Samma gäller naglar.
 • Jag hatar att läsa böcker, finns det något tråkigare ? Nej tror inte det. Alltså, har verkligen försökt flera gånger att bara sätta mig ner och läsa en bok, eller lägga mig i sängen för att läsa innan läggdags men nej, det går inte.
 • Jag tyckte att skolan var rolig? Älskade att kliva upp tidigt och göra mig i ordning inför skolan och känslan att bara sitta ner i skolbänken och få jobba, tyckte jag var superkul.

Det var mina opopulära åsikter, kommentera som sagt gärna vad ni tycker om mina punkter och om håller med mig eller inte. Ska bli kul att se.

10 idéer beträffande “Opopulära åsikter #1”

 1. Älskar Disney och fransar (fyllde på mina igår) , tycker om att ta en bok också och läsa den, gärna ute i solen på sommaren 🥰 avokado är dock inte supergott om man inte har annat till den 😂

 2. Åh jag är den där tredje varianten som pikar in med att “impopulära” skulle vara det rätta ordet hehe!
  Men håller med dig på flera punkter annars. Disney filmer är så bra. Dock älskar jag vitlök haha. Och ja, skolan var rolig.

 3. Ha ha ja vissa saker får man inte säga hatar läsa böcker ja me usch .
  Och som vi pratade ja och en idag . Du Måste ha färgrika barn rum inte som nu är poppis med grått tom till tjejer det går ju inte 🤣🤣😂😂

 4. Avokado = supergott
  Disneyfilm= inte samma sak som förr och jag skrollar hellre igenom fb en miljon gånger 😅
  Kött = bästa som finns 👌
  Vitlök = bättre smak på allt
  Fransförkängning = fattar inte grejen🙈
  Böcker = skittråkigt att läsa, får liksom aldrig ro men att lyssna däremot 👌🙏

 5. Min journalistiklärare hade dödat mig om jag hade skrivit opopulär istället för impopulär. Men alla skriver inte med syftet att vara 100% korrekta så folk borde chilla ner lite. Jag hatade kolsyrat vatten innan min andra graviditet, då fick jag dille på det och nu går det an!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *