Prinsessan

Godmorgon mina bloggläsare. Läget denna torsdags morgon? Här är det ganska bra. Har nyss skickat iväg L till skolan och det är bara jag och min prinsessa hemma. Hon skulle egentligen vara på fsk idag och jag på jobbet MEN i tisdags ringde de från fsk och sa att A hade varit så lös i magen och min mamma fick hämta hem henne då de misstänkte magsjuka, dock var det inte det då hon inte kräkts eller varit nå mer lös i magen sen i tisdags, men för att ta de säkra före de osäkra så stannar vi hemma idag också. ( hela familjen var hemma igår.) Man vet ju aldrig om de kommer i efterhand, magsjuka kan man inte lita på.. Så idag myser vi bara här hemma, jag och min lilla egna prinsessa.

Imorgon är det ju äntligen fredag och då blir det både jobb och fsk om det inte händer något annat. Och nu i helgen är planen att L ska till barnens farmor och farfar, då vi ska överraska honom genom att byta rum med honom så han får de stora sovrummet och vi tar hans lilla rum. Dock får han då dela med sin lillasyster men det tror jag inte gör något då dom två är som helan och halvan, går liksom inte att dela på dom haha.

Hörs

24 idéer beträffande “Prinsessan”

  1. Bra att ta det säkra före det osäkra, fler som dig borde det finnas!! Hoppas ni får en mysig dag.
    Då blir han säkert glad om ni fixar ett rum 😍

  2. Åh vad spännande att de ska dela rum. Funderade på att låta våra två dela rum med, men fann en 4:a som vi flyttar till om åtta dagar och det blir bra det med! Hoppas verkligen ni fortsätter vara friska!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *